bus auto fiets
Menu

Huren in de Van Horne Kazerne

Het Horne Kwartier wordt ontwikkeld tot een inclusieve buurt, een plek waar iedereen welkom is, waar voor iedereen iets te beleven is en waar iedereen zich thuis kan voelen. Die ontwikkeling start met het restaureren van het openluchttheater De Lichtenberg en het voor iedereen weer toegankelijk maken van het park rond het theater. Daarna of gelijktijdig wordt de monumentale kazernebebouwing gerenoveerd en opnieuw ingevuld. Het is nu al mogelijk jouw bedrijf te vestigen op het kazerneterrein. Lees er op deze pagina meer over!

 

KlokHolding_Hornekwartier_BASE_008_s.jpg

Invulling gebouwen

Waar tot 2014 de Koninklijke Militaire School gevestigd was, is nu een broedplaats ontstaan voor een breed palet aan activiteiten, toegespitst op maatschappelijke dienstverlening.

Het totale terrein omvat ruim 17 hectare en op het terrein zijn veel gebouwen gesitueerd. Een aantal daarvan is beschikbaar voor tijdelijke invulling. De bedrijven en instellingen die zich tijdelijk in de gebouwen van de kazerne kunnen vestigen moeten gericht zijn op de thema's zorg, educatie, sport en maatschappelijke dienstverlening, en uiteraard ligt gebruik in lijn met het geldende bestemmingsplan.

KlokHolding_Hornekwartier_BASE_070_s.jpg

Interesse in vestigen?

De voormalige Van Horne kazerne is een groot complex met ontzettend veel mogelijkheden om huisvesting te bieden aan een permanente of tijdelijke behoefte. Neem contact op met onze makelaar voor een locatiebezoek en om op basis van beschikbaarheid naar de best passende oplossing te kijken.
Voor meer informatie over huren op het kazerneterrein, de mogelijkheden en de beschikbaarheid verwijzen we je graag naar de website van verhuurmakelaar Saelmans.

Bekijk hier de aanbodpagina van de verhuurmakelaar:

Aanbod kazerneterrein
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe